Az Ön téli specialistája - BEDUIN SCANDINAVIA

A kempingrajongók 1956 óta fedezik fel ezzel a modellel a világ legszebb zugait. A hatékony téli komfortcsomagnak köszönhetően semmi sem akadályozza a hűvös vidékeken áthaladó utazást. Ezzel a lakókocsival mindig valami különleges érintése kíséri Önt. A jelenlegi modellek lenyűgöznek az intelligens belső kialakításukkal, amelyek rengeteg helyet biztosítanak a nappaliban, a hálószobában és a főzőterületen.

A Scandic megjelenés könnyű, modern fa- és szövetelemei olyan hangulatos belső teret teremtenek, amelyben mindig jól érzi magát. Miért érdemes ott bérelni nyaralót? Ez a luxuskerekes otthon 3-7 fő elszállásolására alkalmas, így ideális családi utazási lehetőség.

Plusz pontok:
  • A lakókocsi  feltalálójának 1956-os karavános legendája visszatér az utakra
  • Skandináv dizájn hangulattal: felső szekrény sor valódi fa fogantyúkkal és dekorációval természetes filc megjelenésben
  • Alapfelszereltség a konyhában: a teljes tűzhely és sütő egyben
  • Tökéletes meleg még mínuszban is: az alapfelszereltségű prémium melegvíz-fűtés és az elektromos padlófűtés kellemes meleget biztosít az egész lakókocsiban
  • Tökéletesen felszerelt: A Beduin Scandinavia 5 csillagos kempingezést kínál nyáron és télen egyaránt
  • Külső kivitel sima fémlemezből, fehér gyári kivitelben
  • Télen jól szigetelt a Dethleffs keretes ablaknak köszönhetően (opció)
  • Belépés: 70 cm-es karosszériaajtó belső zsanérokkal, ablakkal és szériafelszereltséggel

Egy lakókocsi, más felszereltség: a modellek áttekintése

540 QMK

Megengedett össztömeg:
1800 kg
fekvőhely száma:
max. 5

550 BET

Megengedett össztömeg:
1800 kg
fekvőhely száma:
max. 3

550 RD

Megengedett össztömeg:
1800 kg
fekvőhely száma:
max. 3

550 SE

Megengedett össztömeg:
1800 kg
fekvőhely száma:
max. 3

670 BET

Megengedett össztömeg:
2200 kg
fekvőhely száma:
max. 3

690 BQT

Megengedett össztömeg:
2200 kg
fekvőhely száma:
max. 4

Nappali - Utazzon stílusos lakókocsiban

A tágas és kényelmes, U-alakú ülőgarnitúra kiváló minőségű kárpitozással csábítja a pihenésre. Az elegáns felső szekrények rengeteg további tárhelyet kínálnak
A stílusos kárpitozás és az közvetett fényforrások különösen hangulatos légkört teremtenek • 550 SE | Amposta
A dizájn találkozik a bájjal: a stílusos tárolószekrény alapfelszereltség a Beduin Scandinavia fedélzetén (opcionális 32 " TV TV-tartóval) • 550 SE | Amposta

Alvás - Első osztályú alvási kényelem

A Beduin Scandinavia tágas francia ágya helyet kínál az ölelkezéshez • 690 BQT | Tarragona
A kényelmes egyszemélyes ágyak nyugodt alvást ígérnek. Ezt követi a tágas fürdőszoba a jármű teljes szélességében • 670 BET | Tarragona

Fürdőszoba - Tágas fürdőszoba

A jármű teljes szélességében beépített zuhanyzós fürdőszoba bőséges teret kínál a nap indításához • 690 BQT | Tarragona
Zuhanyozna? A helytakarékosság érdekében az összecsukható mosdókagyló eltűnik a falban • 740 BFK | Badalona

Konyha - Sztárkonyha ínyenceknek

Ez a konyha nem hagy kívánnivalót maga után: kihúzható éléskamra, 175 l-es hűtőszekrény 31 l-es fagyasztóval, rengeteg hely mindenre, ami egy ínyenc szívét gyorsabban dobogtatja a konyhában • 740 BFK | Amposta
Gyorsan a piacra, majd főzzön, mint egy profi a jól felszerelt konyhában – megvilágított hátsó fallal és teljes tűzhellyel – • 650 RE | Amposta
Fa dekorációk
Kárpitozott bútor
csm_ww_beduin_22_Ambres_Oak_4e80687a06
Amberes Oak
csm_ww_Amposta_1242d92e7b
Amposta
csm_ww_Tarragona_2eca83d40a
Tarragona
csm_ww_Badalona_54360b2658
Badalona
Dethleffs plusz pontok

Plusz pontok belül

Nagy hűtő-fagyasztó kombináció: 137 l 15 l-es fagyasztóval vagy 156 l 29 l-es fagyasztórésszel (elrendezéstől függően)
Fényes konyha a jármű teljes szélességében, teljes tűzhellyel és nagy panorámás első tetőablakkal (elrendezéstől függően)
Tágas hátsó fürdőszoba a jármű teljes szélességében a nagy mozgásszabadság érdekében (az elrendezéstől függően)
Ülőcsoport stabil, állítható magasságú asztallal (egykezes kezelés) és kiváló minőségű kárpitozás sarokfejtámlákkal alapfelszereltségként
Fűtött és szigetelt 42 l-es szennyvíztartály: itt semmi sem fagy meg még fagypont alatti hőmérsékleten sem (opció)
AirPlus - tökéletes légáramlás a felső szekrények és tálalószekrények belső és hátsó szellőzésében
Melegvíz fűtés és villany. Padlófűtés alapkivitelben

Plusz pontok kívül

Utazzon kényelemben: lakókocsi túra a Beduin skandináviával
Technológia a jármű körül

A Beduin Skandináviának tíz különböző elrendezése van. Modellváltozattól függően a teljes hossza 768 és 942 cm között van. A járművek szélessége három változatnál 230 cm, a többinél 250 cm, ami megkönnyíti a manőverezést. 265 cm-es magasságával könnyedén áthaladhat az alagutakon. Válasszon 3-7 hálóhely közül.

A 12 V-os tápellátás előnyeit élvezheti az egész járműben. Amíg az egyik ember tölti a mobiltelefont, a másik elindítja az elektromos kávéfőzőt. Van egy CEE külső csatlakozás is a 230 V-os fedélzeti elektronikához. A vízellátás is elektromos. Amikor pedig lenyugszik a nap, az integrált világítás kellemes hangulatot teremt.

Télen Algarveba? Tavasszal a virágzó Svédországon keresztül? Vagy szeretnél rácsodálkozni az északi fényre a téli Lappföldön? Ezután a lakókocsit felszerelheti az opcionális prémium téli komfortcsomaggal – így jól felkészülhet az alacsonyabb hőmérsékletekre. A modern elektromos padlófűtés egyszerűen működtethető az iNet box-al és az okostelefonon lévő saját alkalmazással.

 

A Beduin Scandinavia modellek technológiája nem csak a működésük miatt lenyűgöző, hanem a rejtett beépítésük miatt is. A legtöbb elem első pillantásra nem látható, mert panelek rejtik el őket. Ez jelentősen hozzájárul a modern lakókocsi kifinomult kialakításához.

Belső felszereltség

Nincs közelben étterem vagy szupermarket? Nem probléma, mert a nagyméretű, 142 literes hűtőben és egy 15 literes fagyasztórekeszben bőven van hely az élelmiszereknek. Az elektromos gyújtással és beépített sütővel ellátott 3 lángos tűzhelyen még igényesebb kulináris élvezetek készíthetők. A könnyü zárás funkciónak köszönhetően a fiókok csendesen záródnak, így a későn kelőket nem zavarja a reggeli elkészítése.

A fürdőszoba zuhanytálcával és LED-es lámpákkal egy igazi lakókocsi álma. Az exkluzív dizájnhoz az integrált dizájner mosdókagyló is hozzájárul, mely tömör felületű anyagból készült.

Az AirPlus elősegíti az optimális légáramlást a belső térben, valamint a tetőszekrények és a kredencek szellőzését. A lakókocsi modellek klímaszabályozó anyagból készült, ergonomikus, 7 zónás matracokkal vannak felszerelve, hogy minden kalandnak egy jó éjszakai alvással nézhessen szembe. Az ágyak alatt további tárolóhelyet találsz mindennek, ami utazáskor fontossá válhat.

A kiváló minőségű, tágas fekvéssé alakítható ülősarok kényelmes együttlétre csábít. Kárpitjaik és szöveteik első osztályúak. A fő üléscsoport fejtámlái további kényelmet ígérnek. Az emelőasztal magassága állítható, így minden igényhez igazítható. A belső teret a fa dekoráció teszi teljessé, amely kiemeli ennek a lakókocsinak a fényűző, jó közérzetét.

 

A nagy zuhanykabinnal felszerelt fürdőszobában is kiváló minőségű anyagok találhatók, nagyon modern kivitelben. Itt is van közvetett, lágy világítás, hogy jól érezze magát.