CV-SOROZAT

Lakóautó

A Carado camper van lakóautó úgy használható, mint egy átlagos hétköznapi jármű, miközben mindig készen áll a következő nyaralásra, így csodálatosan egyszerű és sokoldalú. Csak vedd fel az útitársaidat és indulj!

Carado camper van sorozat

ÜLÉS

4 Személyes

ALVÓHELY

2 – 3 Személy

ÁGYAK TÍPUSA

Franciaágy

HOSSZÚSÁG

5,41 m

A jó ünnepek kis csomagokban érkeznek. A legkisebb Carado lakóautó rengeteg nyaralási szórakozást kínál egy kis helyen.

ÜLÉS

4 Személyes

ALVÓHELY

2 – 3 Persons

ÁGYAK TÍPUSA

Franciaágy

HOSSZÚSÁG

5,99 m

Gyerünk! Mindent elpakoltunk. A gardróbszekrények, tető- és padlószekrények rengeteg helyet kínálnak mindennek, amire a nyaralás alatt szüksége van.

ÜLÉS

4 Személyes

ALVÓHELY

4 – 5 Személy

ÁGYAK TÍPUSA

Franciaágy

HOSSZÚSÁG

5,99 m

Ideális mindennapi használatra a kivehető emeletes ágynak köszönhetően. Készen áll mindenféle családi szórakozásra.

ÜLÉS

4 Személyes

ALVÓHELY

2 – 3 Persons

ÁGYAK TÍPUSA

Egyszemélyes ágyak

HOSSZÚSÁG

6,36 m

Álomszép hálószoba panorámás kilátással. A hosszanti ágynak köszönhetően hátul csak ki kell nyitnia az ajtókat.

Amitől olyan kölönleges a Carado camper van sorozat

Felépítmény & tárolás 

A mindennapoktól az ünnepekig: A szigetelt Carado lakóautók hétköznapi járműként is használhatók, és a legkisebb helyen is nagy nyaralási élményt nyújtanak. Forgatható első ülésekkel és jól elhelyezett ablakokkal rendelkeznek, amelyekhez hét év vízhatlansági garancia jár.

Lakótér

Funkcionális, mégis otthonos: A lakótér ergonomikusan kialakított kárpitozással, beépített tárolórekeszekkel és belső világítással rendelkezik. Az első ülések elforgatásával azonnal hangulatos ülőfelületet hozhat létre.

Hálószoba

Üdülési álmok: A kiváló minőségű matracok luxuskényelmet biztosítanak Önnek, hogy nyugodtan pihenjen és nyugodtan aludjon útközben.

Konyha

Könnyed főzés: A lakóautóink ergonomikus konyháit kifejezetten úgy terveztük, hogy könnyen használhatóak legyenek, kétégős főzőlapokkal, tárolóhelyekkel és kompresszoros hűtőszekrénnyel.

Fürdőszoba

Mini spa: A lakóautó fürdőszobája minden igényt kielégít fix mosdóval, kazettás WC-vel és süllyesztett LED-es spotlámpákkal, míg a tetőablakok kellemes hangulatot teremtenek.