Karaván az induláshoz - C‘GO & C‘GO UP

A c’go lakókocsi ideális fiatal gyermekes családok és kezdők számára. Főleg az utóbbiaknak vannak nagyon különleges igényei egy lakókocsival szemben. A könnyű c’go és a speciális c’go up modell jól felszerelt erre. A lakókocsi minden sarkát kihasználva rengeteg tárhelyet biztosít, és annyira változtatható, hogy akár 7 ember is kényelmesen aludhat az ülőhelyek átalakításával. Nagy fürdőszobák és egy jól átgondolt konyhablokk, háromégős tűzhellyel és XXL hűtőszekrénnyel – ideális a mozgalmas családi élethez. A 4 elegáns szövethuzattal és a világos fa dekorációval a lakókocsi belseje modern vibrálást kölcsönöz. Az alapfelszereltségű AKS vonóhorog biztonságosan sínen tartja a lakókocsit 100 km/h sebességig.

Plusz pontok: Minden a lakókocsis nyaraláshoz
  • Mindenkinek valami: Az alaprajzok nagy választékot kínálnak kis- és nagycsaládosok számára
  • Friss megjelenés: Elegáns, modern belsőépítészet és színes kárpitválaszték az egyéni ízlésnek megfelelően
  • Véd a kiszámíthatatlan időjárás ellen: a tető, elöl és hátul tartós GRP-ből készült
  • Semmi sem marad otthon: A rengeteg tárhelynek és a nagy teherbírásnak köszönhetően mindent magával vihet, amire szüksége van
  • Könnyű: Annyira könnyű, hogy normál B kategóriás jogosítvánnyal vontathatja (vonójárműtől függően)
  • Nyitható és hőszigetelt dupla üvegű ablakok (grafitszürke) sötétítővel és szúnyogvédő redőnnyel
  • Kívülről megközelíthető nagy tárolónyílás, összecsukható emeletes ággyal (opcionális)
  • Kiváló minőségű márkás abroncsok, amelyeket a 100 km/h-s határra terveztek

Fedezze fel most a Dethleffs c'joy öt modelljét!

415 QL

Megengedett őszgördülő tömeg
1300 kg
Fekvőhely száma
max. 3

475 EL

Megengedett őszgördülő tömeg
1300 kg
Fekvőhely száma
max. 3

475 FR

Megengedett őszgördülő tömeg
1300 kg
Fekvőhely száma
max. 4

495 FR

Megengedett őszgördülő tömeg
1360 kg
Fekvőhely száma
max. 4

495 QSK

Megengedett őszgördülő tömeg
1360 kg
Fekvőhely száma
max. 6

565 FMK

Megengedett őszgördülő tömeg
1600 kg
Fekvőhely száma
max. 6

Nappali - Kényelem levonások nélkül

Tágas U alakú ülőgarnitúra, rengeteg tárolóhely: mindez négy különböző lakókörnyezetben elérhető
Teljesen rugalmas: kényelmesen együtt ülve vagy más alvóhelyen? Az ülőfelület pillanatok alatt átalakítható • 495 QSK | Kék lagúna
A színes jó közérzet nem jelent problémát ebben az ülőhelycsoportban • 495 QSK | Green Paradise

Alvás - Összebújva kilátással

A c'go összes alaprajzán sok ablak található a tökéletes kilátásért. Az első ágyakkal lehetősége van: nagy ablak, vagy inkább egy hangulatos sarok ablakra?
A c'go három különböző kiságy elrendezésben kapható. És ha nincs elég hely, három emeletes ágyat is rendelhet • 495 QSK | Blue Lagoon

Fürdőszoba - Friss kezdés a naphoz

Kényelmes fürdőszoba a nagy tükörrel ellátott nyitott mosdófelületnek köszönhetően • 495 FR | Sunshine
Azok számára, akik a c'go-ban szeretnének zuhanyozni: A zuhanyfelszerelés minden elrendezéshez választható opcióként

Főzés - Kicsi nagy konyha

Sok hely a konyhában. A tágas konyhai fali szekrények és a nagy kihúzható fiókok soft-close rendszerrel a c'go konyhát tárolási csodává teszik • 495 FR | Sunshine
A c'go konyhája modern dizájnban ragyog, és rengeteg helyet kínál mindenféle konyhai eszköz számára • 525 KR | Blue Lagoon
Az Ön c'go-ja 3 égős tűzhellyel, mosogatóval és fagyasztórekesszel ellátott hűtőszekrénnyel van felszerelve a vakáció extra adag fagylalt számára • 495 QSK | Blue Lagoon

Az új C' go up! – ügyes lehajtható ággyal!

A két új elrendezés egy lehajtható ággyal különösen megkönnyíti a családok számára a lakókocsizás megkezdését. Mert egyetlen mozdulattal a lehajtható ágy eltűnik a tető alatt. Ezáltal a hálórész ülőrésszel válik, ahol még a nagy családok is étkezhetnek, játszhatnak, festhetnek és szórakozhatnak.

Kompakt méretei ellenére a c’go up! 7 kényelmes ágy a fedélzeten: kényelmes emeletes ágyak a gyerekeknek, kényelmes lehajtható ágy (200 x 140 cm) a felnőtteknek. És ha ez nem elég, egyszerűen elővarázsolhat még két ágyat az átalakítható ülősarokból.

465 KR

Megengedett őszgördülő tömeg
1500 kg
Fekvőhely száma
max. 6

525 KR

Megengedett őszgördülő tömeg
1600 kg
Fekvőhely száma
max. 7

C’GO UP - Minden ágy mozditható

A kényelmes lehajtható ágy (200 x 140 cm) két felnőtt részére egy kézzel lehúzható. Ha ez nem elég, az átalakítható ülőalkalmatosságból két további ágy is elővarázsolható • 525 KR | Blue LAgoon
Kényelmes emeletes ágyak vannak kis kempingezőknek • 525 KR | Blue Lagoon
Amint a lehajtható ágy a tető alá kerül, a c'go up életre kel • 525 KR | Blue Lagoon
Rossz az idő? Akkor játsszon tovább a saját, elkülöníthető gyerekszobájában • 525 KR | Blue Lagoon
Fa dekorációk
Kárpitozott bútor
csm_ww_cgo_22_pearlwhite_0730df7fc0
Pearlwhite
ww_cgo_22_Grey_Orbit2
Grey Orbit
ww_cgo_22_Blue_Lagoon2
Blue Lagoon
ww_cgo_22_Sunshine2
Sunshine
ww_cgo_22_Green_Paradise2
Green Paradise
C'GO & C‘GO UP fénypontok
Praktikus 3 lángos tűzhely elektromos gyújtással
Energiatakarékos LED bejárati lámpa
A speciális rácsos keretek a tárolóhely optimális kihasználása érdekében felállíthatók
Praktikus rekesz a bejárati területen (elrendezéstől függően)
2 személyes emeletes ágy vagy opcionálisan 3 személyes emeletes ággyal is rendelhető (elrendezéstől függően)
Szabványos hideghab matracok minden rögzített ágyhoz
AirPlus - tökéletes légáramlás a felső szekrények és tálalószekrények belső és hátsó szellőzésében
Gázpalack tároló 2 x 11 kg-os, korhadásálló, stabil alumínium ellenőrzőlapból készült talppal

Utazzon kényelemben: lakókocsi túra a C'go-val
Technológia a jármű körül

A c’go segítségével kényelmesen viheti kerékpárjait a lakókocsi teljesen fedett vonórúdján. Az elülső fedél mögött két 11 literes gázpalacknak ​​van hely egy korhadásmentes és hullámos alumíniumlemezen. Van még elég hely a szenny víztartálynak, a pótkeréknek és egyebeknek.

A hátsó, a tető és az elülső rész tartós GKF-ből készült. Ez megvédi a lakókocsit a szélsőséges időjárástól, például jégesőtől, és a több részből álló szerkezetnek köszönhetően olcsó javítási lehetőséget kínál a hátsó sérülések esetén. A kiegészítő szárnyak, amelyek közül néhány opcionális, kívülről további tárolóhelyet tesznek elérhetővé, és a tárolótartály is könnyen elérhető az ártalmatlanításhoz.

A sok tárolóhely és a kerékpárok szállítása néha megnöveli a súlyt a lakókocsiban lévő nehéz poggyászhoz. Pontosan itt kínál a c’go valós tartalékokat az amúgy is nagy hasznos terhelés ellenére. A c’go változattól függően akár 500 kg-os terhelésnövekedés is lehetséges. A legkisebb modell már 500 kg-os pótterheléssel is rendelhető és így alternatívaként tehermentesíti a vontatót.

 

A c’go gyárilag többféleképpen felszerelhető és az Ön igényeihez igazítható. A mosdóban a standard zuhanytálcához opcionálisan zuhanyozós melegvíz-ellátás is elérhető, illetve a klíma vagy a padlófűtés is bővíthető. Ehhez a lakókocsihoz LED-televízió vagy rádiórendszer is rendelhető előkészített szerelőkészletként.

Belső felszereltség

A kényelmes és praktikus pihenősarok kellemes reggelizésre vagy kikapcsolódásra hívja a kempingezőket. Néhány egyszerű lépéssel gyorsan hangulatos hálórésszé válik. Ha párban szeretnél utazni, akkor a lakókocsiban bőven van kényelem és hely.

Aludj, mint Isten Franciaországban: A franciaágy kiváló minőségű matracokkal lehetővé teszi, hogy boldogan süllyedj el a párnákba egy hosszú nyaralás után. Az emeletes ágyak első osztályú hideghab matracokkal felszereltek.

A beépített konyha kompakt és praktikus. A 3 lángos tűzhellyel az éhes gyomrokat gyorsan felszolgálják. Egy romantikus vacsora két személyre is pillanatok alatt elkészíthető. A szükséges főzőedények tárolóhelye is bőséges. A beépített rozsdamentes mosogatónak köszönhetően a mosogatás is egyszerű. Annak érdekében, hogy minden hideg maradjon, a konyhai blokkba egy fagyasztórekeszes hűtőszekrény van beépítve, amely elegendő lesz az egész család igényeinek kielégítésére.

Hogy frissen induljon a nap, a fedélzeten található egy tágas fürdőszoba mosdóval, zuhany tálcával és WC-vel. A szúnyoghálóval ellátott panoráma tető biztosítja a nappali fényt és a friss levegőt a fürdőszobában, hogy a kis hívatlan vendég se zavarja meg a mosakodás élményét.

 

A főzőterületen kétégős elektromos gyújtású tűzhely, valamint tágas szekrények találhatók a kellékek és serpenyők számára. Van egy 142 literes hűtőszekrény is.

A lakókocsiban sok tárolórekesz, polc és szekrény található, amelyek arra invitálnak, hogy valami különlegeset pakoljanak az utazáshoz. A gyerekek imádni fogják a sok rejtekhelyet.