Dethleffs C'joy - a tökéletes lakókocsi kezdőknek

A C’joy tökéletes lakókocsi az újonnan érkező családok és az ártudatos kemping szerelmesei számára. Könnyű súlyának köszönhetően nincs szükség túlzottan nagy motoros autóra, itt elegendő a B kategóriás jogosítvány.

Mivel ez a kezdőknek szánt lakókocsi nem túl széles, még a szűk utcák sem jelentenek problémát. Akár párban, akár az egész családdal utazik – ez a lakókocsi mindent kínál, ami egy pihentető nyaraláshoz szükséges. A lakókocsiban változattól függően akár hét személy is kényelmesen eltöltheti az éjszakát.

Nem kell nélkülöznie az igazi fürdőszoba és a teljesen felszerelt konyha kényelmét. Az átgondolt belső tér és az alacsony ár azonnal meggyőz minden kezdő kempingezést.

Plusz pontok: Minden a lakókocsis nyaraláshoz
  • A lakókocsi könnyen megbirkózik az esővel, jégesővel vagy más veszélyes időjárással, mert a GRP-ből készült tetejét, elejét és hátulját a tartósságra tervezték. Annak érdekében, hogy belülről se nedvesedjen be, a felső szekrényeket az AirPlus rendszerünknek köszönhetően hátsó szellőztetéssel látták el, amely megakadályozza a páralecsapódást.
  • Minél hosszabb az út, annál nagyobb legyen a tárolóhely. Meg fog lepődni, hogy mi fér el ebben a keskeny lakókocsiban. A felső szekrényekben, a tartósan beépített ágyak rácsos keretei alatt és az ülőgarnitúrák alatt minden elfér, amit magával kell vinni. A c’joy lakókocsival a játékoknak nem kell otthon maradniuk.
  • A márkás gumiabroncsokat és az alvázat akár 100 km/h sebességre tervezték, így Ön gyorsan halad előre.
  • Az alaprajz ideális gyermekes családok számára. Gyermekei imádni fognak az emeletes ágyakban (opcionálisan 3 személyes emeletes ágyakban) tréfálkozni és aludni.
  • Annak érdekében, hogy mindig optimális megvilágítás legyen a belső térben, egy átlátszó tetőfedőt, sötétítővel és szúnyogvédő rolóval szereltek fel. További szellőzés érdekében, például főzéskor, a kétrészes bejárati ajtó felül nyitható. Ezen kívül a fény, a levegő és a kártevők elleni védelem érdekében az oldalakon nyitható dupla üvegablak (grafitszürke), sötétítővel és szúnyogvédő redőnnyel szigetelhető.

Fedezze fel most a Dethleffs c'joy öt modelljét!

410 LK

Megengedett őszgördülő tömeg
1100 kg
Fekvőhelyek száma:
max. 5

420 QSH

Megengedett őszgördülő tömeg
1100 kg
Fekvőhelyek száma:
max. 3

460 LE

Megengedett őszgördülő tömeg
1200 kg
Fekvőhelyek száma:
max. 3

480 FSH

Megengedett őszgördülő tömeg
1200 kg
Fekvőhelyek száma:
max. 3

480 QLK

Megengedett őszgördülő tömeg
1200 kg
Fekvőhelyek száma:
max. 7

Nappali - Ilyen érzés a nyaralás

Teljesen konvertibilis: kényelmesen együtt ülve vagy más alvóhelyen? Az üléscsoport pillanatok alatt könnyen átalakítható.
Praktikus: Az ülőgarnitúra néhány egyszerű lépésben ággyá is alakítható • 480 QLK | Timor
A hangulatos pihenősarokban reggelizve már kora reggel jó hangulatba kerül, és felkészít egy sikeres napos nyaralásra • 460 LE | Kapan

Alvás - Végre egy jó pihenés

Bonne nuit: aludjon jól és pihenjen a kényelmes francia ágyban • 480 QLK | Timor
Akár három szint is lehetséges a c'joy hátulján található emeletes gyerekággyal • 480 QLK | Timor

Fürdőszoba - Frissítő kúra

A c'joy egy elegáns mosdóval van felszerelve • 480 QLK | Timor
A c'joy-ban nem kell nélkülöznie a fürdőt. Itt minden megtalálható a nap frissítő indításához • 460 LE | Timor

Főzés - Kicsi nagy konyha

Kompakt és praktikus: konyha 3 lángos tűzhellyel, rozsdamentes acél mosogatóval és sok tárolóhellyel • 480 QLK | Timor
A c'joy 131,5 l-es hűtőszekrénnyel és 15 l-es fagyasztórésszel van felszerelve • 480 QLK | Timor (az elrendezés miatt)
Fa dekorációk
Kárpitozott bútor
csm_det-22-0076_grafiken_holzdecore_cara_Tindari_Bora_c79ce36c2c
Tindari Bora
csm_DET_WW_Polster_Timor_4f8f3307d1
Timor
Kapan
C'JOY fénypontok
Fenntartható szövetek 100%-ban újrahasznosított PET palackokból
Kompresszoros hűtőszekrény alapkivitelben
A speciális rácsos keretek a tárolóhely optimális kihasználása érdekében felállíthatók
Szabványos hideghab matracok minden rögzített ágyhoz
2 személyes emeletes ágy vagy opcionálisan 3 személyes emeletes ággyal is rendelhető (elrendezéstől függően)
2,12 m szélességével a legszűkebb utakon is átfér
AirPlus - tökéletes légáramlás a felső szekrények és tálalószekrények belső és hátsó szellőzésében
Nyitható és hőszigetelt dupla üvegezésű ablakok sötétítővel és szúnyogvédő redőnnyel

Utazzon kényelemben: lakókocsi túra a c'joy-jal
Technológia a jármű körül

Öt alaprajzi változat közül választhat – attól függően, hogy hány fővel indulnak útnak. A lakókocsi szélessége minden modellnél 212 cm. A hossza és magassága változó. A legnagyobb, hét személyre tervezett lakókocsi 716 cm hosszú.

A megengedett össztömeg 1100 és 1200 kilogramm között van. Az alváz egy márkás alváz, amelyet biztonsági szakértők teszteltek. Különösen a kezdők örülhetnek majd a lakókocsi kiváló minőségének és jó kezelhetőségének a forgalomban.

Ha egy kicsit hűvösebb lesz nyaralóhelyén vagy az éjszaka folyamán, egy erőteljes meleglégfűtő felmelegíti.

Egy kompakt elektronikus blokk 230 V-os kapcsolóval és 12 V-os biztosítékkal a gardróbban, beleértve az erős 340 W-os átalakítót is, gondoskodik az elektromos rendszer biztonságáról.

Belső felszereltség

A kényelmes és praktikus pihenősarok kellemes reggelizésre vagy kikapcsolódásra hívja a kempingezőket. Néhány egyszerű lépéssel gyorsan hangulatos hálórésszé válik. Ha párban szeretnél utazni, akkor a lakókocsiban bőven van kényelem és hely.

Aludj, mint Isten Franciaországban: A franciaágy kiváló minőségű matracokkal lehetővé teszi, hogy boldogan süllyedj a párnákba egy hosszú nyaralás után. Az emeletes ágyak első osztályú hideghab matracokkal is felszereltek.

A beépített konyha kompakt és praktikus. A 3 lángos tűzhellyel az éhes gyomrokat gyorsan felszolgálják. Egy romantikus vacsora két személyre is pillanatok alatt elkészíthető. A szükséges főzőedények tárolóhelye is bőséges. A beépített rozsdamentes mosogatónak köszönhetően a mosogatás is egyszerű. Annak érdekében, hogy minden hűvös maradjon, a konyhai blokkba egy fagyasztórekeszes hűtőszekrény van beépítve, amely elegendő lesz az egész család igényeinek kielégítésére.

Hogy frissen induljon a nap, a fedélzeten található egy tágas fürdőszoba mosdóval, zuhany tálcával és WC-vel. A szúnyoghálóval ellátott panoráma tető biztosítja a nappali fényt és a friss levegőt a fürdőszobában, hogy a kis hívatlan vendég se zavarja meg a mosakodás élményét.

 

A főzőterületen kétégős elektromos gyújtású tűzhely, valamint tágas szekrények találhatók a kellékek és serpenyők számára. Van egy 142 literes hűtőszekrény is.

A lakókocsiban sok tárolórekesz, polc és szekrény található, amelyek arra invitálnak, hogy valami különlegeset pakoljanak az utazáshoz. A gyerekek imádni fogják a sok rejtekhelyet.